Iubirea îi dă aripi deputatului George Adrian Paladi. Deocamdată își face poze de la înălțime, dar și când o începe picajul….

Deputatul brăilean George Adrian Paladi iubește – și o face în văzul lumii.

Stați, frate, că n-am terminat, nu-mi spuneți că asta nu e știre și că nu v-am zis nimic nou! Acest text nu este o știre, este un omagiu adus parlamentarului iubitor care de ceva vreme își dă atât de mult silința să fie remarcat, încât m-am gândit că ar fi frumos din partea mea să-i spun că eu, una, chiar am sesizat eforturile sale.  Mi-e și greu să nu le remarc, având în vedere desele sale apariții în diverse zone reale și virtuale, fiindcă Paladi e peste tot. Își face atâtea poze, de zici că e fotomodel și cu asta se ocupă toată ziua – pozează.

Superman e biet copil pe lângă deputatul PSD, care pare că ajunge în mai multe locuri decât e omenește posibil: e și în Parlament, muncind pentru noi, poporul, e și în localitățile din județ, discutând cu aleșii locali și cu cetățenii, e și pe pământurile patriei, dând cu sapa, plantând (nu trandafiri, că în ultima vreme i s-au cam uscat trandafirii, au rămas numai spinii din ei); pe unde se duce, caută oportunități să construiască ceva, ca să fie bine pentru toată lumea. Și poate vă întrebați: mai poate, frate?

Din informațiile noastre, mai poate. Și știți de ce? Pentru că iubirea îi dă aripi!

Iubește viața, iubește oamenii (pe unii/ unele mai mult decât pe alții/ altele, dar toți păcătuim prin asta, nu ne putem lăuda niciunul că îi iubim pe toți oamenii, în egală măsură) și iubește ce face. Unii zic că nu face bine ce face, dar cine sunt ei să-i spună altuia ce e bine și ce e rău?

Lăsați omul în pace, dacă mai nou se simte plin de vigoare și se manifestă ca atare! Ce nu vă place, că el e ca un Duracell care pare că se încarcă de la soare și voi nu reușiți decât rareori să vă mai încărcați bateriile, fiindcă vechea priză nu vă mai spune nimic?

Nu vă place că e plin de energie, că dă pe-afară și tocmai de-aia  împărtășește din preaplinul lui cu cei din jur? Bine, nu împărtășește din preaplinul său chiar cu toți cei din jur, împărtășește doar cu unele persoane, alea care merită – și se vede de la o poștă cu cine împărtășește, fiindcă nici ele nu se feresc să arate că beneficiază de preaplinul lui Paladi. Unii spun că se vede de la mai multe poște, dar nu e treaba noastră, nu ne amestecăm în chestiile astea, fiindcă unele lucruri chiar nu vrem să le vedem, preferăm să fie blurate.

Cert e că omul trăiește o a doua tinerețe și când vede roșu înaintea ochilor, e ca un Red Bull. Teoretic, asta ar trebui să-i bucure pe colegii săi PSD-iști, care defilează sub steagul roșu al partidului, fiindcă e întotdeauna nevoie de bărbați adevărați, care să se pună în slujba partidului cu trup și suflet. Și el pune și trup, și suflet – asta nu poate s-o nege nimeni, fiindcă Paladi n-are nimic de ascuns, face totul la vedere.

Mai sunt în PSD și alții care iubesc, nu-i vorbă, dar sunt mai reținuți în exprimare. El împinge transparența la noi niveluri: iubește pe față, fără rețineri, iubește din toate pozițiile (cea de parlamentar și cea de simplu cetățean). Și merge pe principiul: „Cui nu-i place, să nu se uite!”.

Noi ne uităm și vedem că e ceva timp de când Paladi simte că-i suflă vântul în pânze și a decis că la valoarea lui a venit timpul să-și ia soarta în mâini și să lupte cu lumea întreagă, dacă e nevoie, doar pentru a-și urma inima. Și inima lui (care mai nou este tunată) i-a spus că are șanse să iasă parlamentar și în mandatul următor, chiar dacă unii sunt invidioși și nu se uită cu ochi buni la el. De-aia îl plimbă inima lui pe la primarii din județ ca pe sfintele moaște, ca să facă rost de voturi din timp.

Noi suntem ultimii care să certe oamenii că-și ascultă inima, dar în acest caz, opinia noastră este că inima lui Paladi îl duce de râpă. Și când va ajunge pe fundul prăpastiei s-ar putea să rămână și fără inimă.

(foto – deputatul George Adrian Paladi face totul cu inima)

 

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.