Iugulescu, catre consilierii judeteni: Fratilor, tonul la aceasta campanie mediatica impotriva Spitalului se da de undeva

P1100481

Managerul Spitalului Judetean Braila, Mihail Iugulescu, este convins ca exista in ultima perioada o campanie mediatica orchestrata impotriva unitatii pe care o conduce si ca exista si cineva care i-a dat “tonul”. Iugulescu si-a exprimat aceasta opinie astazi, in plenul Consiliului Judetean, dupa ce independentul Marian Capatana s-a declarat dezamagit de ceea ce se intampla la Spitalul Judetean, dupa problemele semnalate de presa locala pe aceasta tema, si l-a anuntat public ca nu-i mai acorda sprijinul.

“Legat de asa-zisa dezordine de la Spitalul Judetean, nu vreau sa par retoric, fratilor, v-o spun cu mana pe inima: sunt manager si am si eu 58 de ani, nu sunt un om care m-am nascut ieri, sau am terminat ieri scoala. Metronomul este la aici, metronomul judetului asta este la Consiliul Judetean Braila, dansul si muzica sunt dupa metronom. In ultimele luni de zile, campania asta mediatica si tot ceea ce s-a napustit asa, ca o vreme rea, asupra Spitalului Judetean am constatat – ca sunt si eu ancorat, aici m-am nascut, aici am crescut, cunosc extraordinar de multa lume, am operat in 30 de ani foarte multi pacienti – am constatat ca e un ton care se da de undeva. Nu vreau sa acuz pe absolut nimeni. O s-o tinem tot asa si vom vedea unde vom ajunge. Viitorul e plin de surprize”,  a comentat Mihail Iugulescu.