IULIAN CHIRIAC, CANDIDAT PSD LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE CJ: VOI RĂMÂNE LA FEL DE IMPLICAT ȘI VOI DEPUNE TOATE EFORTURILE NECESARE PENTRU A CREȘTE CALITATEA VIEȚII LOCUITORILOR JUDEȚULUI

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), candidat pentru un nou mandat în funcția amintită, declară că după cei 4 ani în care a condus Consiliul Județean, 99% dintre obiectivele pe care și le-a propus au fost atinse.

Într-o prezentare pe care și-a făcut-o pe o rețea de socializare, în calitate de candidat la alegerile locale din septembrie, Chiriac a precizat: „Încă de anul trecut am primit susținerea colegilor pentru a candida pentru încă un mandat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila. Sunt de părere că atunci când ne asumăm să candidăm pentru o anumită funcție, nu trebuie să ne asumăm numai titulatura acelei funcții, ci și obligațiile și responsabilitățile care ne revin; ori eu asta am făcut.

Nu consider că pentru a reuși este nevoie să te impui. Este suficient să fii sincer și deschis cu oamenii, să îi asculți și împreună să găsiți cele mai bune și viabile soluții.

Eu am venit în fața electoratului cu un program îndrăzneț de dezvoltare a județului, care să îmbine toate nevoile cetățenilor, de la domenii sensibile precum sănătatea și infrastructura, până la sport sau cultură. După 4 ani de mandat pot afirma că 99% din obiective au fost atinse, ba mai mult, lista a fost suplimentată și cu proiecte noi, la fel de importante. Totul printr-o comunicare foarte bună cu toti factorii decidenți.

Voi rămâne la fel de implicat și împreună cu echipa mea, voi depune toate eforturile necesare pentru a crește vizibil calitatea vieții locuitorilor județului”.