Jandarmeria Brăila se va muta temporar pe Calea Galați, într-o clădire ce aparține Liceului Tehnologic „Panait Istrati”. Sediul IJJ intră în reabilitare

Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Brăila se va muta în această lună într-un imobil din Calea Galați nr. 346 A, ce aparține Liceului Tehnologic „Panait Istrati”. Este vorba despre un spațiu în suprafață construită la sol de 863 mp și suprafață desfășurată de 2589 mp. Mutarea este temporară, pe perioada în care are loc reabilitarea sediului IJJ.

Schimbarea destinației corpului C al Liceului amintit are loc în baza unui protocol încheiat între cele două instituții și cu aprobarea Consiliul Local Municipal Brăila, care a fost dată în cea mai recentă ședință CLM.

Amintim că sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila va beneficia de o reabilitare de amploare, care vizează creșterea eficienței energetice a clădirii. Proiectul, în valoare de 6 milioane de lei, va fi finanțat pe PNRR. Potrivit conducerii Jandarmeriei Brăila, lucrările propriu-zise vor dura circa un an.