JANTEA CRICAN: SE ÎNCHID PIEȚELE ȘI TÂRGURILE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN AER LIBER, DAR SUPERMARKET-URILE RĂMÂN DESCHISE. ÎNCURAJĂM ECONOMIA LOCALĂ… DIN GERMANIA

„Se vor închide piețele și târgurile, dar supermarket-urile care își desfășoară activitatea într-un spațiu închis rămân deschise. Portul măștii este obligatoriu peste tot, chiar și când ești singur pe strada sau în mașină… probabil că va urma să fie obligatorie masca și la duș” – sunt câteva dintre comentariile viceprimaului Brăilei, Alexandru Jantea Crican (PSD), după ce s-au aflat „măsurile ferme” pe care le are în vedere Guvernul Orban pentru reducerea numărului de cazuri de îmbolnăviri de COVID-19 și care vor intra în vigoare de luni, 9 noiembrie.

Într-o postare făcută pe o rețea de socializare viceprimarul afirmă:

„Potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), la 1 ianuarie 2020, populația rezidentă a României a fost de 19,31 de milioane de ROMÂNI si cu toate astea, pe noi ne conduc KLAUS, ORBAN, ARAFAT, WEBER…. și restul găștii de neaveniți și trădători de țară.

DISPOZIȚII DE LA ÎMPĂRĂȚIE :

1.SE VOR ÎNCHIDE PIEȚELE ȘI TÂRGURILE care își desfășoară activitatea în aer liber…. UNDE ESTE PERICOL IMINENT, ÎNTRUCÂT AERUL ESTE TOXIC ȘI PREȚURILE MICI…. dar supermarket-urile care își desfășoară activitatea într-un SPAȚIU ÎNCHIS rămân deschise, ca să încurajăm economia locală…. DIN GERMANIA….

2.ȘCOLILE TREC ÎN ON-LINE, întrucât această variantă și-a dovedit «eficiența»…. de ce să nu distrugem generațiile viitoare, ca să nu mai EXISTE PERSOANE CARE SĂ ÎȘI PUNĂ ÎNTREBĂRI???? Cum va arăta GRĂDINIȚA ON-LINE SAU CREȘA ON-LINE?

3.PETRECERILE PUBLICE ȘI PRIVATE TREBUIE ÎNCHISE…

4.PORTUL MĂȘTII ESTE OBLIGATORIU PESTE TOT…. chiar și când ești singur pe strada sau în mașina…. probabil că va urma să fie obligatorie masca și LA DUȘ…. ca să nu îți dai singur boala…. Vara cu toții am fost la mare și am văzut acolo distanțare fizica la greu, dar cazurile….

5.CIRCULAȚIA PE TIMPUL NOPȚII TREBUIE RESTRICȚIONATĂ …. logic, nu? COVID 19 este animal de pradă nocturn…. în timpul zilei este latent…. dar noaptea DRACULA SARE LA GÂT!!!! Mâncați mult usturoi sau mai bine să îl purtăm la gât….

PE SCURT…. AERUL ESTE TOXIC …. NE ÎNCHID EI ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ CU PROGRAM DE IEȘIT AFARĂ… COPIII NU MAI AU DE CE SĂ ÎNVEȚE CEVA, PENTRU CĂ CE ROST MAI ARE…. ECONOMIA ȘI PRODUCĂTORII ROMÂNI SĂ ÎNVEȚE CĂ SE CAUTA SPARANGHELUL, NU PRODUSELE ROMÂNEȘTI….

Aaaa, am uitat, conform datelor oficiale furnizate de Ministerul Municii, peste 1,1 MILIOANE DE ROMÂNI AU FOST TRIMIȘI ÎN ȘOMAJ… MULȚUMIM KLAUS …. MULȚUMIM PNL!!!”.