JUDEȚUL BRĂILA, 12 IUNIE – 57 DE PERSOANE CONFIRMATE CU COVID-19, DINTRE CARE 28 AU FOST DECLARATE VINDECATE ȘI EXTERNATE, IAR UN PACIENT A DECEDAT

Instituția Prefectului anunță că astăzi, 12 iunie, la nivelul județului Brăila sunt monitorizate 2228 de persoane aflate în izolare voluntară și 33 de persoane care se află în carantină institutionalizată. Alte 7.365 de persoane  au ieșit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile și 1148 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieși din carantină instituționalizată.

De asemenea, conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, la Brăila 57 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 28 au fost declarate vindecate și externate, iar un pacient a decedat.

De asemenea, au mai decedat la Spitalul Județean Brăila doi pacienți confirmați cu coronavirus aduși de la Galați, în stare gravă.

În ziua de 11 iunie polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID–19. Astfel, în ultimele 24 de ore a fost verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 2319 persoane și a 9 societăți comerciale.