„Juniorii Pedaleaza” la Braila

1 (6)

Asociatia „Bike Works” anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru cea de-a treia editie a concursului de indemanare pe bicicleta pentru copii „Juniorii Pedaleaza”, care va avea loc pe 16 mai 2015,  in municipiul Braila.

Concursul „Juniorii Pedaleaza” se adreseaza copiilor (baieti si fete), cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani si va cuprinde un traseu presarat cu numeroase „obstacole”. Astfel, cei mai mici dintre biciclisti vor merge printre jaloane,  pe o scandura ingusta amplasata la nivelul solului, va trebui sa mute un bidon de apa de la un punct fix la altul, etc. Toate acestea, cu scopul de a dobandi acele deprinderi necesare mersului in siguranta pe bicicleta, pentru a fi feriti de pericole, atunci cand ies la plimbare pe bicicleta.

Inscrierile pentru concurs se fac pana pe 15 mai inclusiv, doar online, pe site-ul http://juniorii.bikeworks.ro/, unde exista o aplicatie in acest sens, iar taxa de participare per concurent este de 20 lei. Participantii vor primi un pachet de concurs ce va include numarul de concurs, apa, precum si produse de la sponsori si parteneri.

Casca de protectie este o conditie obligatorie pentru concurs.

Asociatia Bike Works a organizat pana acum doua editii ale concursului „Juniorii Pedaleaza” in municipiul Galati, iar anul acesta, la Braila, vor fi organizate doua editii.