La Brăila a început distribuirea unei noi serii de tichete de masă destinate persoanelor care se vaccinează cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2

Instituția Prefectului anunță că Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brăila a început distribuirea unei noi tranșe de tichete de masă persoanelor care se vaccinează cu schema completă împotriva virusului SARS-CoV-2. Mai exact, este vorba despre un număr de 12.050 de tichete de masă, de care vor beneficia 2.410 de persoane.

Bonurile valorice au fost împărțite la toate cele cinci centre de vaccinare din municipiu și județ, amenajate în cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”, la Școala „Nedelcu Chercea”, la SC Vard Brăila SA, în incinta Brăila Mall și la Spitalul orășenesc Făurei.

„Recompensa are o valoare totală de 100 de lei și se acordă sub forma unor tichete de masă pe suport hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare, termenul de ridicare a acestor stimulente fiind de 6 luni de la efectuarea schemei complete de vaccinare. Persoanele eligibile pentru primirea alocației de hrană sunt persoanele care se vaccinează  împotriva Covid-19 cu schema completă de vaccinare după data intrării în vigoare a Ordonanței Guvernului nr.19/2021, respectiv 3 septembrie 2021”, de precizează în comunicatul dat publicității.

Reamintim că în prima etapă a distribuirii alocațiilor de hrană s-au acordat prin DSP Brăila 18.050 de tichete de masă, de care au beneficiat 3.610 persoane.