„La școală, în siguranță!” – mesajul transmis de conducerea Jandarmeriei Brăila la începutul noului an școlar

Jandarmii brăileni vor relua misiunile de prevenire a faptelor antisociale în zona unităților de învățământ, aceste acțiuni urmând să se desfășoare zilnic din 13 septembrie, odată cu începerea noului an școlar.

Într-un comunicat dat publicității conducerea Jandarmeriei Brăila precizează: „«La școală, în siguranță!» – acesta este mesajul pe care dorim să-l transmitem profesorilor, elevilor și părinților, prin prezența noastră activă în zona unităților de învățământ brăilene.

Luni, 13 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi alături de elevii și cadrele didactice în 32 de unități de învățământ din municipiu și județ, cu scopul de a preveni faptele ce le-ar putea afecta siguranța. Pe lângă misiunea de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, reprezentanții Jandarmeriei Brăila vor transmite mesajul ministrului Afacerilor Interne cu ocazia începutului anului școlar 2021 – 2022.

Misiunile de prevenire a faptelor antisociale vor continua zilnic în zona unităților de învățământ. Colaborarea dintre colegii noștri și directorii unităților școlare aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Brăila va rămâne la fel de strânsă ca până acum, deoarece scopul este comun: siguranța elevilor și a cadrelor didactice”.