LECTII INTERACTIVE LA GRADINA ZOOLOGICA BRAILA, PRIN PROGRAMUL ZOO SCHOOL

Conducerea Gradinii Zoologice Braila  a demarat in aceasta perioada mai multe proiecte destinate copiilor. Unul dintre acestea este „Zoo School”, care asigura accesul gratuit pentru elevii care vin in grup organizat, cu scoala, pentru a li se preda o lectie interactiva despre lei. Acest program este gandit in contextul in care leul este mascota Pacului Zoo brailean.

“Copiii care participa la <<Zoo School>> afla informatii inedite despre leu, atat de la medicul veterinar, cat si de la biologului nostru. Lectiile se desfasoara in foisorul Gradinii Zoologice, intr-un spatiu care este incalzit si este pregatit adecvat, de fiecare data cand este programata vizita unui grup de copii. Dupa lectia propriu-zisa, elevii participa la jocuri interactive si primesc dulciuri si ceai cald”, a declarat Meluta Dragut, seful Directiei Administratiei Pietelor si Targurilor, ce are in subordine Gradina Zoologica.

Cel de-al doilea program se numeste „Zoo de 10”, in cadrul caruia se ofera acces gratuit in parcul Zoo, pentru elevii care obtin nota 10 la materia Stiintele Naturii.