Liberalul Alexandru Popa: „În județul Brăila PSD este principalul adversar al PNL. PNL Brăila nu va face campanie candidaților PSD și nu va susține candidații PSD”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță că din punctul său de vedere și din punctul de vedere al organizației pe care o conduce, PSD rămâne principalul adversar politic, când este vorba despre alegerile comasate care vor avea loc în vară.

După anunțul oficial făcut în această seară de președintele PSD, Marcel Ciolacu și președintele PNL, Nicolae Ciucă, privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale și candidaturile social-democraților și liberalilor pe listă comună la europarlamentare, Popa a transmis un comnunicat de presă în care afirmă: „În județul Brăila, acolo unde hotărâm eu și colegii din conducerea Organizației Județene PNL, liberalii nu vor face nicio alianță cu PSD. În județul Brăila PSD este principalul adversar al PNL.

Astăzi s-a luat o decizie la nivelul conducerilor PNL și PSD cu privire la comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. De asemenea, s-a hotărât prin vot că la alegerile europarlamentare PNL ȘI PSD vor merge pe liste comune, iar la alegerile locale fiecare dintre cele două partide vor merge pe liste proprii.

În discuțiile pe care le-am avut în ultimele zile cu colegii din conducerea partidului eu mi-am spus poziția.

Acum o spun public: în ceea ce mă privește, ca președinte al PNL Brăila, nu s-a schimbat nimic referitor poziția mea față de PSD. PNL Brăila este în opoziție la nivel local față de PSD Brăila, PNL Brăila va trata PSD Brăila ca un adversar politic și va lupta pentru a realiza o schimbare la nivelul Consiliului Județean, la nivelul Primăriei municipiului Brăila și a Consiliului Local Municipal, precum și la nivelul primăriilor și consiliilor locale din întreg județul.

În acest an PNL Brăila va arăta PSD ce înseamnă adevărata luptă electorală, nu cea mimată.

În județul Brăila PNL nu va face campanie candidaților PSD și nu va susține candidații PSD. Și brăilenii vor putea să vadă în campania electorală dacă eu și colegii mei liberali vom face așa cum am spus sau nu”.