Liberalul Nechita, revocat din functia de vicepresedinte CJ Braila

Image5

Razboi politic castigat azi, in Consiliul Judetean, de alianta PSD-UNPR-PC, impotriva liberalilor. Dupa o prima incercare esuata de debarcare a vicepresedintelui Ovidiu Nechita (PNL) desfasurata in septembrie 2014, urmata de un proces in contencios, o criza administrativa cu un judet intreg ca victima si un prefect schimbat din functie, ca victima colaterala, astazi, social-democratii au reusit mult-dorita revocare din functie a liberalului.

Ovidiu Nechita si-a pierdut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila in urma votului a 19 alesi locali si va ramane un simplu consilier judetean.

Fostul sau adversar in lupta surda pentru conducerea CJ, pe vremea cand amandoi erau vicepresedinti, social-democratul Ionel Avram, a pus sare pe rana si i-a urat lui Nechita mult succes in opozitie: “Cum la nivelul institutiei Consiliului Judetean  s-a statornicit o majoritate destul de durabila, este firesc ca si guvernarea locala sa fie asigurata de reprezentantii acestei majoritati. Ii putem oferi domnului Nechita posibilitatea ca in opozitie sa vina cu contraargumente solide si atunci ni le vom asuma si le vom promova in proiectele noastre”.

Pentru ca in locul lui Ovidiu Nechita inca nu a fost ales un alt vice,  Consiliul Judetean Braila a ramas deocamdata cu un singur vicepresedinte, care este si presedinte interimar.