Liberalul Popa, după incidentele din noaptea trecută: „E timpul ca pe acest individ dubios de la Primărie să-l trimită brăilenii acasă, iar acest individ și mai dubios care a ajuns adjunctul IPJ să-și dea demisia!”

Noaptea de joi spre vineri a fost una agitată pentru liberalii brăileni, după ce câțiva tineri din cadrul organizației care împărțeau pliante electorale într-un cartier din municipiu au fost filați, urmăriți, fugăriți și spun că au fost și bruscați de un grup de social-democrați în frunte cu primarul Brăilei, Marian Dragomir, viceprimarul Alexandru Jantea Crican și vicepreședintele Consiliului Județean, Ionuț Dobre.

În timp ce unii dintre tinerii liberalii și PSD-iștii au ajuns la Poliție, unde au dat declarații despre incidentele respective, cei care reușiseră să scape cu fuga și se ascunseseră pe scările unor blocuri de frica PSD-iștilor au fost recuperați de colegi de-ai lor care au venit să-i ia în miez de noapte și apoi s-au adunat la sediul patridului, unde cei din conducerea PNL Brăila au stat de vorbă cu ei, pentru a afla ce s-a întâmplat și în cazul unor dintre ei, a fost nevoie să fie duși acasă de colegi, pentru a se asigura că sunt în siguranță. Asta pentru că, după cum a declarat astăzi președintele PNL Brăila, după ce au temrinat cu declarațiile date la poliție, viceprimarul Jantea împreună cu câțiva PSD-iști au venit în jur de 5 dimineața în apropierea sediului PNL și s-au învârtit acolo, liberalii bănuind că aceștia așteptau să iasă tânărul care reclamase că primarul Dragomir îl amenințase și care fusese și bruscat.

De altfel, tânărul respectiv și tatăl său au fost duși acasă de mai mulți colegi liberali, pentru ca aceștia să ajungă în siguranță la domiciliu.

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, care este și candidat la președinția CJ Brăila, a declarat astăzi că de circa 3 ani de zile PSD-iștii spun despre el că este un „bătăuș”, iar acum Dragomir, Jantea și Dobre au ajuns să fugărească și să bruscheze tineri și tinere doar pentru că împărțeau pliante electorale: „Azi noapte tinerii din organizația noastră de tineret mi-au semnalat faptul că au fost agresați, au fost bătuți, au fost fugăriți și au fost fete bruscate de domnul Jantea.

Am văzut și discursul acestui individ, pentru că nu mai pot să-i spun domnul primar. Să ajungi tu, la 48 de ani să fugi după copii prin oraș, să spui: «Urmăriți-i, rupeți-le dinții!»… Lucrurile au degenerat. Să ajungi tu om, la 48 de ani, să fii luat, să mergi pe la Poliție, să chemi avocat după tine… Lucrurile au mers prea departe. Dacă primarul Dragomir ar avea onoare, ar ieși public și ar spune «Da, sunt un om de nimic, un om care n-a realizat nimic în viața lui fără partid»”.

Popa a mai declarat că tinerii liberali nu au făcut decât să împartă pliante, nu au lipit abțibilduri pe parbrizele mașinilor și nu au pus cruci și coroane, cum susțin cei de la PSD.

Mai mult decât atât, președintele PNL a declarat că deși unul dintre tinerii liberali care a fost fugărit de primar  a declarat că edilul șef mirosea a alcool și a cerut în mod explicit polițiștilor să-i facă testul de alcoolemie lui Marian Dragomir, oamenii legii nu au făcut acest lucru. Popa l-a acuzat direct pe comisar șef Munteanu Iorgu, împuternicit adjunct al șefului IPJ Brăila, că ar face jocurile social-democraților: „Astăzi voi face o adresă către Ministrul de Interne și cer public și voi cere și domnului ministru ca acest individ toxic, care n-a trecut de gradul de subofițer, să termine cu aceste presiuni publice, pentru că nu se sperie nimeni de el. Noi ca el am mai văzut.

Marian Dragomir are sluga lui la IPJ Brăila, adjunctul, care-i face toate  mendrele și toate răutățile în județul Brăila. E timpul ca pe acest individ dubios de la Primărie să-l trimită brăilenii acasă, iar acest individ și mai dubios care a ajuns printr-o conjunctură adjunctul Poliției să-și dea demisia! E prea mult!”, a mai spus Alexandru Popa.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Dan Mihaela, cod mandatar financiar 21240015

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns