Liberalul Popa, întrebare către președintele Chiriac: „Ce ai făcut tu, personal, fără Mihai Tudose? Măi băiatule, nu am spălat mașina amândoi, nu am dus cafele, nu am cărat serviete!”

„Eu nu sunt un om dubios, eu nu am acțiuni la săli de jocuri de noroc, eu n-am câștigat bani din urma slăbiciunii oamenilor, cum face el! El e atât de inapt, încât singurul mod prin care reușește să câștige doi bani e să se bucure de necazul altuia. Dacă nu semnalam eu, probabil și acum acele obligațiuni ale dumnealui se ridicau la câteva sute de mii de euro, că am văzut că de la an la el le dubla” – este răspunsul președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, la declarațiile făcute zilele trecute de președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, care spunea că liberalul este „un individ dubios”  care se crede „un zeu sau un semizeu”.

Cât privește faptul că Iulian Chiriac a sugerat că Popa ar întocmi listele electorale „pe cumetrii, pe botezuri, pe gașcă”, liderul PNL a comentat: „Merg și la cumetrii, merg și la botezuri, că sunt un om normal.

Nu am făcut cafele împreună, nu am spălat mașini împreună, nu am pupat mânuțele și piciorușele cuiva, ca să putem să ne comparăm. Eu vin din mediul privat, 10 ani de zile am muncit, am plătit salarii și taxe, încât am ținut unii ca el. Să-mi explice și mie ce a făcut el personal, fără Mihai Tudose (actual europarlamentar, care pe vremea când era deputat îl avea pe Chiriac angajat la cabinetul parlamentar – n.r.).

Eu am venit în PNL ales de oameni și oamenii mă văd ca președintele lor.

Eu nu am văzut la organizațiile județene PSD din țară un om mai slab pregătit ca dumnealui. Atacurile lui cu «bătăușul de la Cireșu», «personaj dubios»… Măi băiatule, nu am spălat mașina amândoi, nu am umflat cauciucurile amândoi, nu am dus cafele, nu am cărat serviete! Eu am venit și sunt pe picioarele mele. Eu dacă sunt 4 ani, 8 ani sau 10 ani președintele PNL Brăila, sunt pentru că pe mine m-au ales oamenii și eu am răzbătut într-un partid pe care voi la momentul ăla îl controlați! Cu mine nu veți avea nicio înțelegere, niciodată”.