LIDERUL PRO ROMÂNIA BRĂILA, COSMIN RĂZMERIȚĂ, ȘI-A DAT DEMISIA DIN PARTID DUPĂ CE ILAN LAUFER A FOST NUMIT CO-COORDONATOR AL ORGANIZAȚIEI AMINTITE

Liderul Pro România Brăila, Ionuț Cosmin Răzmeriță, și-a dat demisia din partid astăzi. El a anunțat pe o rețea de socializare că a luat această decizie ca urmare a faptului că de la nivel central a fost impus în funcția de co-coordonator al filialei amintite Ilan Laufer, cel care candidează din partea Pro România Brăila la alegerile parlamentare.

Răzmierită a scris pe o rețea de socializare: „DEMISIE! În dupa-amiaza zilei de ieri am fost înștiințat că dl. Ilan Laufer a fost impus co-coordonator al filialei Pro România Brăila.

Conducerea centrală Pro Romania, prin această atitudine de a impune un co-cooronator al filialei, denotă o lipsă de încredere în ceea ce mă privește și lipsa democrației vis-a-vis de întreaga organizație Pro România Brăila. În aceste condiții, nici eu nu mai pot garanta faptul că Pro România își mai poate ține promisiunea față de membri, oameni din secțiile de votare și electorat.

Din aceste motive azi mi-am prezentat demisia din poziția de coordonator și membru al partidului”.