Liderul PSD Brăila Iulian Chiriac, despre desemnarea lui Mihai Tudose ca șef de campanie la PSD pentru alegerile europarlamentare: „Ne onorează și ne determină ca la aceste alegeri să avem rezultate foarte bune”

Președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, consideră că desemnarea europarlamentarului Mihai Tudose ca șef de campanie al PSD la nivel național pentru alegerile europarlamentare îl onorează atât pe acesta, cât și organizația brăileană.

Chiriac spune că poziția de șef de campanie pentru PSD reprezintă o recunoaștere a meritelor lui Tudose: „Vin alegerile europarlamentare și cred că va fi primul test pentru toate partidele. Pentru Brăila este o onoare, din punctul meu de vedere, faptul că colegul nostru Mihai Tudose este votat și agreat de partidul nostru ca șef de campanie la nivel național. Clar că rolul organizației PSD Brăila și al lui Mihai Tudose este unul foarte important în aceste alegeri și ne onorează și ne determină ca la aceste alegeri să avem rezultate foarte bune. În primul rând pentru ceea ce a făcut Mihai Tudose pentru Brăila și ce va face Mihai Tudose în continuare, cu echipa de la partid, pentru municipiul și județul Brăila. Trebuie să recunoaștem și meritele unor oameni care fac lucruri pentru societate și pentru orașul în care au crescut și din care au plecat”.


La rândul său, președintele Organizației Municipale PSD Brăila, Marian Dragomir (PSD), a comentat pe această temă: „Nu s-a votat ordinea pe listă la PSD la alegerile europarlamentare. Noi ne dorim foarte mult ca domnul Tudose să deschidă această listă, pentru că sunt mai multe aspecte. În primul rând, este vorba despre faptul că vom avea un brăilean pe un loc eligibil și lucrul acesta ne ajută pe noi foarte mult, nu doar în administrație, ci și la nivel local și județean.

Apoi, mai este un aspect pe care trebuie să-l menționăm, referitor la poziția pe care o vor avea și celelalte partide din Brăila pe lista de la europarlamentare, pentru a putea să facem o comparație, cine ne reprezintă.

De asemenea, este un lucru foarte interesant cine deschide lista la fiecare partid, pentru a face comparația între aceștia și ce au făcut ei pentru România, dar mai ales, pentru că noi votăm la Brăila, pentru județul nostru. La momentul respectiv o să facem o analiză, o comparație și vom veni atunci și o să vă prezentăm atuurile pe care noi le-am descoperit pentru fiecare candidat”.