LISTA CU PSD-ISTII BRAILENI PROPUSI PENTRU FUNCTII DE SECRETAR DE STAT, DIRECTOR SAU ORICE ALT POST DE PRIN MINISTERE

Presedintele PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a dat publicitatii astazi, la solicitarea presei, lista transmisa la Bucuresti, cu profesionistii propusi de organizatia locala, pentru a fi avuti in vedere de catre Guvernul Grindeanu, cand va fi vorba de ocuparea functiilor de secretari de stat, directori sau alte posturi din cadrul ministerelor.

Pe lista se afla urmatoarele nume: Loredana Virginia Badiu (consilier municipal), Carmelia Balanica (consilier judetean), George Marius Caranica (consilier municipal), Marian Chivu, Doinita Ciocan (viceprimar al Brailei), Andreea Closca, Ionel Epureanu (vicepresedinte CJ Braila), Adrian Goanta (consilier municipal), Florin Mircea (consilier judetean, director Administratia Zona Libera Braila), Sorin Moise, Gheorghe Morogan, Marius Catalin Negru, Oana Neicu, Ionut Marius Pisica (consilier municipal), Razvan Popescu (consilier judetean), Claudiu Pisica, Stefanut Radu, Adrian Randunica (consilier judetean, director al Centrul de Informare şi Documentare pentru Integrare Europeana si Dezvoltare), Adrian Toni Simion, Nicolae Slatu, Geanina Serban si Marius Vernescu.

Dincolo de faptul ca unii dintre profesionistii aflati pe aceasta lista sunt complet necunoscuti in spatiul public, l-am intrebat pe presedintele PSD ce-l recomanda pe vicepresedintele CJ, Ionel Epureanu, pentru a ocupa un post de conducere in vreun minister. Nu de alta, dar ca si consilier judetean a glasuit in sedinte doar de vreo doua ori in 3 ani de mandat (o data fiind cand a depus juramantul), iar ca vicepresedinte al CJ Braila, in perioada scurta in care a ocupat acest post, n-a stralucit prin nimic.

“El a fost viceprimar la Ianca si in acea perioada a confirmat, a fost activ si implicat. Sigur ca din punct de vedere al gestionarii problemelor pe care le-a avut la Consiliul Judetean, intr-o perioada in care a fost relativ singur, sa spunem asa, poate a avut si anumite sincope in ceea ce priveste activitatea pe care a desfasurat-o. Din discutiile pe care le-am avut cu domnul presedinte Chiriac (Iulian Chiriac, presedintele CJ Braila – n.r.), isi face treaba acolo unde este desemnat, cu atributiile pe care le are, deci nu avem lucruri senzationale despre Epureanu, dar nici chestiuni care ii pot fi reprosate sau lucruri pe care nu le-a dus la indeplinire”, ne-a raspuns liderul PSD.

Am remarcat faptul ca daca un om n-a facut greseli grave, pe care sa i le reprosezi, asta nu inseamna ca el este suficient de competent ca sa-l trimiti sa ocupe o functie de conducere intr-un minister. Raspunsul lui Ion Rotaru a fost ca oricum, nu e sigur ca Epureanu va fi numit intr-o astfel de functie.