LOCURI DE MUNCA DISPONIBILE IN PORTUGALIA, LA CULES DE ZMEURA

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 300 de locuri in ocupatia de lucrator in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia, pentru ocuparea carora se va organiza selectie in in perioada 25.01.2017 – 26.01.2017, in municipiul Targoviste, judetul Dambovita, dupa cum urmeaza: * 280 culegatori zmeura; * 20 sefi de echipa.

Durata contract: aproximativ 3 luni (pentru culegatori zmeura) si 3-6 luni (pentru sefi de echipa), cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2017.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta in agricultura/experienta recoltarea zmeurei sau in munca in sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul ofera plata in avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.

Salariu: * salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ore, 5 zile lucratoare): 618,33 euro/brut/luna; * salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/luna; * salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1227 euro/brut/luna.

Limba straina – avantaj; limba engleza/spaniola – cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila interesate, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, tel. 0239 611386 int.114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: * Copie Carte de Identitate/Buletin de Identitate; * CV EUROPASS in limba romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.