LOCURI DE MUNCA SEZONIERE IN AGRICULTURA, IN SPANIA, PENTRU CAMPANIA AGRICOLA 2018

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin serviciul de ocupare EURES Romania, pune la dispozitia romanilor interesati 800 locuri de munca sezoniere in agricultura in Spania, oferite de firma „Surexport Compania Agraria SL” din provincia Huelvo, pentru recoltarea capsunilor, campania agricola 2018. Nu se solicita experienta in domeniu.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna, care poate sa nu coincida cu duminica. Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, platibil la doua saptamani, prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este asigurata de angajator, iar muncitorul trebuie sa plateasca 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plateste primul transport de venire, iar firma plateste intoarcerea, cu conditia ca muncitorul sa foloseasca mijlocul de transport oferit de firma. Pretul primului drum se va recupera din primele salarii.

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila care doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, Bulevardul Dorobantilor 603-605, biroul 2, parter, pentru a fi inregistrate in baza de date si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Termen limita de aplicare: 10 decembrie 2017.

Dosarul pentru inregistrarea in baza de date pentru munca in strainatate va contine urmatoarele documente: copie CI/BI; CV EUROPASS in limba romana; adeverinta medicala cu mentiunea „apt pentru munca”.

Locatia si data selectiei vor fi comunicate la o data ulterioara.