Lucrări la rețeaua de alimentare cu apă executate de CUP Dunărea pe strada Gheorghe Lazăr, luni, 24 aprilie. Apa va fi oprită între orele 08:00 – 14:00

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că luni, 24 aprilie, între orele 08:00 – 14:00, va întrerupe furnizarea apei potabile, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a rețelei publice de apă pe strada Gheorghe Lazăr. Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii cuprinși în perimetrul  Șoseaua Râmnicu Sărat – Strada Comuna din Paris – Strada Deva – Strada Decebal.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștința că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, se arată în comunicatul de presă trasmis de CUP Dunărea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns