Ludovic Orban, despre care Boboc crede că „nu mai are tracțiunea necesară pentru partid”: Știți cum îmi mai spun unii colegii, apropo de „tracțiune”? Duracell

„De ce este mai bun deputatul Alexandru Popa decât Cătălin Boboc pentru funcția de președinte al PNL Brăila?” este întrebarea care i-a fost pusă astăzi președintelui PNL, Ludovic Orban, aflat în vizită în județul Brăila.

„Voi spune lucrurile astea când voi veni la Conferința Județeană. Dar până una alta, domnul deputat Alexandru Popa trebuie să-și facă campanie, să-i convingă pe colegii din PNL Brăila să-l voteze ca președinte” – este răspunsul lui Orban.

În acest context, i-am cerut liderului liberal să ne spună un lucru bun despre președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, iar acesta a răspuns: „A fost prefect în vreme de pandemie, am colaborat în această perioadă foarte bine”.

Orban a mai precizat că a fost și Cătălin Boboc alături de el la Viziru, pentru a o susține pe Daniela Mariniuc, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei amintite.

În contextul în care Boboc a declarat că Ludovic Orban „nu mai are tracțiunea necesară pentru partid” și de aceea susține candidatura lui Florin Cîțu la președinția PNL, Orban a fost întrebat dacă a discutat cu președintele PNL Brăila despre aceste lucruri, când s-au întâlnit azi la Viziru.

Liderul PNL a comentat: „Știți cum îmi mai spun unii colegii, apropo de «tracțiune»? Duracell. Chiar am putere de tracțiune, așa, de la 7 dimineața până pe la 12 noaptea, sunt un om care am capacitatea de a duce la bun sfârșit toate obiectivele pe care mi le stabilesc”.

Precizăm că președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, nu a participat astăzi la conferința de presă susținută de Ludovic Orban la sediul PNL Brăila.