Ludovic Orban prezent la Brăila, la o acțiune de plantare de puieți de salcâm

Circa 80 de membri ai partidului Forța Dreptei, filiala Brăila au participat ieri la o acțiune de plantare de puieți de salcâm, desfășurată la inițiativa Asociației ”Prin noi înșine pentru Brăila”, în scopul de a crea o perdea forestieră care să blocheze troienirea zăpezii pe acest drum, pe timpul iernii. Alături de aceștia s-a aflat și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei Brăila, Antoneta Ioniță, liderul Organizației de Tineret Forța Dreptei, Cristian Opriș și președintele Forța Dreptei Vrancea, deputatul Ion Ștefan.

În urma acțiunii amintite pe marginea drumului 202 A, pe raza comunei Râmnicelu, au fost plantați 500 de puieți de salcâm.

“Mă bucur că prima acțiune de plantare din acest an s-a desfășurat alături de prieteni apropiați din Brăila. Îmi face o deosebită plăcere să plantez copaci și să pun umărul la refacerea pădurilor și mai ales să îi mai vizitez peste ani și să mă bucur că au crescut și că am adus și eu o modestă contribuție pentru echilibru și pentru natură. M-am bucurat să fiu alături de Antoneta Ioniță și de echipa Forța Dreptei Brăila, împreună cu care am contribuit la crearea unei mici pădurici. Forța Dreptei va continua în fiecare primăvară să planteze arbori în toată țara”, a declarat Ludovic Orban.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns