LUNGU: BRAILENII PLATESC SERVICIUL DE CANALIZARE SI TAXA PE APA DE PLOAIE CHIAR SI IN ZONE UNDE NU EXISTA CANALIZARE

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) a constatat ca unii dintre braileni sunt pusi la plata pentru serviciul de canalizare si pentru taxa pe apa de ploaie chiar daca in zona in care locuiesc nu exista retea de canalizare.

Lungu este unul dintre liberalii care merg prin cartierele brailene in aceasta perioada, pentru a strange semnaturi de la cetateni pe petitiile initiate de PNL Braila, prin care se solicita Primariei si Consiliului Local Municipal eliminarea taxei pe apa de ploaie si reducerea taxei de salubritate de la 11 lei, la 6 lei/persoana/luna.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, liberalul prezinta cateva fotografii facute pe strada Eftimie Murgu, comentand ca localnicii din zona platesc taxa pe apa de ploaie si serviciul de canalizare, chiar si acolo nu exista canalizare: “Strada Eftimie Murgu, cartier Chercea, municipiul Braila. Capatul strazii de la nr. 1, inspre strada Deva: nu este asfaltata, canalizata, dar cetatenii platesc serviciul de canalizare si apa meteo.
Indrazneste sa crezi ca putem anula taxa pe apa meteo incasata abuziv de C.U.P Dunarea.
Sustineti campania de strangere de semnaturi demarata de PNL daca doriti anularea apei meteo si scaderea taxei de salubritate de la 11 lei la 6 lei”.

Amintim ca brailenii care doresc sa semneze petitiile pentru eliminarea taxei pe apa meteo si reducerea taxei de salubritate o pot face fie la cortul amplasat pe Calea Calarasilor, in fata sediului PNL, fie online, la https://www.facebook.com/jostaxeledragomir/  sau

https://www.petitieonline.com/jostaxeledragomir .