Lungu: Cred că Pricop o să decidă să-și vadă de problemele personale, să mai lase politica. El a cochetat cu politica numai când a avut probleme și în prag de alegeri

Consilierul județean Dănuț Lungu (PNL) este de părere că dr. Cristian Pricop (PNL) nu a avut nici în trecut, în Consiliul Local Municipal și nici acum, în Consiliul Județean, o activitate care să reprezinte cu adevărat partidul din care face parte și nu a făcut niciodată opoziție PSD-ului.

În acest context Lungu este de părere că dr. Pricop nu ar trebui să mai rămână consilier județean: „Având în vedere de câte ori a luat cuvântul în CLM împotriva PSD și de câte ori a luat cuvântul și în CJ mai ales pe teme de sănătate, domnul Pricop n-a demonstrat că face parte din PNL. Sunt o groază de probleme în Spitalul Județean care nu s-au pus la punct, iar dânsul își vede liniștit de problemele lui personale. Așa că eu cred că o să decidă să-și vadă chiar numai de problemele dânsului personale, să mai lase un piculeț politica, cu care a cochetat numai și numai când a avut probleme și numai în prag de alegeri, când trebuia să fie pe un loc eligibil pe listele PNL”.