LUNGU: DACA TUDOSE NU MAI ESTE PREMIER, ADIO POD PESTE DUNARE…

Consilierul judetean brailean Danut Lungu (PNL) este de parere ca schimbarea a doi premieri intr-un an de zile “arunca Romania intr-o criza politica si economica fara precedent”.

Dupa ce PSD a decis aseara sa-i retraga sprijinul politic lui Mihai Tudose, iar acesta si-a anuntat demisia din functia de prim-ministru, Lungu a comentat pe o retea de socializare: “Premierul Tudose a demisionat dupa ce partidul i-a ridicat sprijinul politic!
PSD a aruncat in aer al doilea Guvern intr-un an!
PSDragnea arunca Romania intr-o criza politico-economica fara precedent!”.

Pe de alta parte, Danut Lungu pare convins ca acum, sansele de construire a podului peste Dunare de la Braila scad substantial: “Daca Tudose nu mai este premier, adio pod peste Dunare…”.

Precizam ca ieri, inainte de sedinta de la PSD in care i s-a retras sprijinul politic, Mihai Tudose a fost prezent la Ministerul Transporturilor, unde s-a semnat contractul dintre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) si asocierea Astaldi SpA (Italia) – IHI Infrastructure Systems Co. Ltd. (Japonia), privind realizarea podului peste Dunare de la Braila, proiect in valoare de aproape 500 milioane de euro.