LUNGU: DUPA 650 DE ANI DE LA PRIMA ATESTARE ISTORICA A BRAILEI, UNELE STRAZI ARATA CA LA ACEA VREME. RUSINE PSD!

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) impartaseste nemultumirea presedintelui PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, cu privire la faptul in anul in care se implinesc 650 de ani de la prima atestare documentara a Brailei, in oras sunt inca strazi neasfaltate, care arata ca acum sute de ani.

“Dupa 650 de ani de la prima atestare istorica, unele strazi arata ca in acea vreme… rusine PSD”, a comentat Lungu, la o postare a lui Chiru, pe acesta tema.

La randul sau, liderul taranist a scris: “Ce sentiment poti avea, de exemplu, daca pleci dimineata din orice oras european sau chiar din orientul mijlociu, aterizezi in 3-4 ore in Romania si ajungi dupa amiaza in mocirla? Ce lehamite poti avea, Danut Lungu! Nu iti vine sa iei si restul de bagaje si sa pleci, sa nu te mai intorci niciodata?

Eu nu contest dreptul fiecaruia de a alege si a vota, ce vrea fiecare. Problema este ca sunt extrem de putini cei care o fac in cunostinta de cauza.

Aici e imposibil sa se schimbe ceva, daca nu se uneste intreaga opozitie. Dar nu unire pe hartie cu oameni vanduti si alte cele; o alianta solida, cu oameni care doresc schimbarea, cu vointa si energie este singura modalitate de a modifica cursul nefast al Brailei”.