Lungu, întrebat despre PSD-iștii din PNL: „Dau un singur exemplu: Cristi Pricop. Veți vedea în viitorul apropiat că o parte dintre colegii din PNL își vor da demisia”

Consilierul județean Dănuț Lungu declară că noua echipă de conducere a PNL Brăila (care va fi aleasă pe 9 iulie) este formată din „câștigători”, adică din primarii PNL, „cei care au adus foarte multe voturi, cei care au fost în fața oamenilor, cei care au promis ceva și cei care au fost conexiunea între liderii sau foștii lideri ai partidului și oamenii care ne votează, cetățenii”.

Lungu a mai spus astăzi că „noua echipă formată în jurul domnului deputat Popa își dorește să facă ce nu s-a făcut, să cream o echipă solidă, bazată pe respect, responsabilitate și totodată corectitudine față de noi, echipa, dar și față de cetățeni”.

În ceea ce privește „PSD-iștii din PNL”, așa cum i-a numit deputatul liberal Alexandru Popa, Dănuț Lungu consideră că unul dintre aceștia este consilierul județean Cristian Pricop: „Dau un singur exemplu, pe care îl știți și dvs: la începutul activității CJ au avut loc alegerile pentru Consiliile de Administrație ale instituțiilor subordonate CJ. Dintre toți colegii noștri din PNL a fost ales unul singur în CA: domnul Cristi Pricop. Votat de toți PSD-iștii.

Dânsul a venit și a spus că discutăm foarte mult de profesionalism, de responsabilități, etc. Dar de ce numai dânsul (a fost votat de consilierii PSD – n.r.); restul nu eram buni, nu eram competenți? De aici au început semnele de întrebare.

La fel cum s-a luat în calcul și implicarea tuturor colegilor noștri în toate activitățile din ultimii 6-8 ani de zile – implicare, rezultate, roade. Veți vedea în viitorul apropiat și o parte dintre ei care vor realiza că nu pot să mai facă parte din această echipă și își vor da demisia. Dacă nu, o să procedăm și noi cum au procedat și ei cu alții care chiar voiau să avem un rezultat bun la alegerile locale”.