Luni, 13 noiembrie, se va întrerupe furnizarea apei potabile, pentru executarea unor lucrări pe Strada Apollo și Șoseaua Baldovinești, din municipiul Brăila

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că luni, 13 noiembrie, între orele 8:00 – 22:00, va întrerupe furnizarea apei potabile, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Strada Apollo și Șoseaua Baldovinești.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi: Ardealului, Apollo (între Bulevardul Dorobanților și Podul Apollo), Brateș, Ion C. Brătianu, Constantin Dobrogeanu Gherea, Carpați (între Bulevardul Dorobanților și strada Podului), Ion Ghica, Mihail Kogălniceanu, Mărului, Moș Ion Roată, Podului, Piața Carpați, Vasile Alecsandri, 13 Septembrie 1848, Bulevardul Dorobanților (între strada G-ral Eremia Grigorescu și strada Ardealului – numerele fără soț), precum și blocurile: A1, A2, A3, A4, A5, A6, situate pe strada Mihail Kogălniceanu, deservite de hidroforul situat la Centrala Termică Kogălniceanu.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, mai transmit reprezentanții CUP Dunărea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns