Luni, 18 septembrie, se va întrerupe furnizarea apei potabile în cartierele Chercea și Minerva din municipiu, precum și în câteva localități din județ, pentru executarea unei lucrări programate la rețea

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, luni, 18 septembrie, orele 9:00 – 19:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Șoseaua Baldovinești. Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice din cartierele Chercea și Minerva din municipiu. De asemenea, vor fi afectați de aceste lucrări și utilizatorii din localitățile: Cazasu, Tudor Vladimirescu, Scorțaru Vechi, Comăneasca, Siliștea, Mărtăcești, Muchea, Baldovinești, Pietroiu.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat dat publicității de CUP Dunărea.