LUNI NOAPTE CUP DUNĂREA VA OPRI FURNIZAREA APEI PENTRU CONSUMATORII DIN ȘOSEAUA BALDOVINEȘTI ȘI DIN LOCALITĂȚILE BALDOVINEȘTI ȘI PETROIU

Compania de Utilități Publice “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile de luni 06.07.2020,  ora 23:00, până marți, 07.07.2020, ora 01:00, pentru executarea unor lucrări la rețeaua de apă.

„Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, instituții publice și agenți economici din localitatea Baldovinești și Petroiu, precum și toți consumatorii amplasați pe Șoseaua Baldovinești din municipiul Brăila, între Strada Livezilor și Șoseaua de Centură.

Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat dat publicității.