Mai sunt câteva zile în care se mai pot face înscrieri la una dintre școlile militare de subofițeri jandarmi

Acestea sunt ultimele zile în care se mai pot face înscrieri la una dintre școlile militare de subofițeri jandarmi. Până pe data de 5 mai, tinerii cu vârsta până în 27 de ani împliniți se pot înscrie la concursul de admitere la una dintre Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni sau Drăgășani. Fiecare unitate de învățământ are disponibile 350 de locuri, per total fiind 700 de locuri alocate acestei sesiuni de admitere.

Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se transmite exclusiv în format electronic, la adresă de e-mail resurseumane@jandarmeria-braila.ro.

Ulterior, întregul dosar de recrutare trebuie completat și transmis electronic până la data de 15 mai.

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani împliniți, să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să cunoască foarte bine limba română și să aibă o condiție fizică bună.

Toate informațiile necesare înscrierii și participării la procesul de recrutare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani pentru sesiunea aprilie – iunie 2023 sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila – secțiunea „Carieră”, accesând link-ul https://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns