Maine, CLM Braila va aproba acordarea unor ajutoare pentru familiile victimelor de la “Colectiv”

P1080421

Maine, la ora 10, este programata o sedinta de indata a Consiliului Local Municipal Braila, in cadrul careia se va supune aprobarii alesilor acordarea unor ajutoare de urgenta pentru familiile victimelor tragediei din clubul bucurestean “Colectiv”.

Saptamana trecuta, primarul municipiului, Aurel Simionescu, si-a anuntat intentia de a initia un astfel de proiect de hotarare, prin care sa se aloce suma de 20.000 lei – echivalentul celei medii cheltuite in ultimii ani pentru focurile de artificii de Revelion – pentru sustinerea brailenilor ce au avut de suferit in urma incendiului respectiv. Maine, consilierii se vor aduna pentru a vota acest proiect de hotarare, prin care suma amintita va fi impartita, sub forma de ajutoare de urgenta, la trei familii brailene afectate direct de tragedie.

Amintim ca cel care a venit cu propunerea ca suma destinata focurilor de artificii de Revelion sa fie alocata in acest an pentru sustinerea victimelor de la “Colectiv” sau a familiilor acestora i-a apartinut caricaturistului brailean Costel Patrascan si a fost preluata de mai multe primarii si consilii locale din tara.