Mâine, la Sala Polivalentă din Brăila: HC Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie

Mâine, 21 februarie, este programat meciul dintre Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie contând pentru etapa a XVII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional, sezon 2023/2024. Partida va începe la ora 17:30 și se va juca în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 16:00.

Preț bilet: 15 lei

Copiii până în 5 ani: intrare gratuită

Copiii sub 14 ani: 5 lei (în baza copiei certificatului de naștere, cărții de identitate sau a carnetului de elev).

Cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore www.frhlive.com.

Între anii 2022-2023 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, două dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 16.09.2023, la Cisnădie. Partida s-a încheiat la scorul de 35 – 29 pentru echipa din Cisnădie.

Înainte de această partidă Dunărea Brăila ocupă locul 4, cu 37 de puncte, în timp ce Măgura Cisnădie se clasează pe locul 8, cu 18 puncte.

”Ne dorim să continuăm șirul victoriilor în Liga Națională și totodată, să ne luăm revanșa în fața echipei din Cisnădie. Venim după o deplasare încununată cu succes, am câștigat grupa B în competiția europeană EHF European League și moralul este excelent. Așteptăm suporterii alături de noi, să ne bucurăm împreună de performanțele echipei”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După meciurile contând pentru etapa a XVII-a, „Liga Florilor” intră în pauză competițională, pentru jocurile echipei naționale în preliminariile Campionatului European.

Prima reprezentativă de handbal feminin a României va juca împotriva Croației în preliminariile Euro 2024, pe 28 februarie la Bistrița și pe 3 martie la Koprivnica. Selecționerul Florentin Pera a anunțat lotul de 18 pentru cele două jocuri, de la Dunărea Brăila fiind convocate Andreea Popa și Corina Lupei.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa în deplasare, împotriva echipei Rapid București, pe data de 9 martie. Partida se va juca începand cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.