Mâine se va desfășura în Parcul Monument “Raliul Prieteniei”. Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali vor fi prezenți în zonă pentru asigurarea ordinii publice

Vineri, 14 octombrie, în intervalul orar 10:00-17:00, pe Aleea stadionului din Parcul Monument se va desfășura cea de-a XXXVI-a ediție a competiției transfrontaliere “Raliul Prieteniei”, la care vor participa piloți din România și Bulgaria. Evenimentul este organizat de Asociația Motorsport Club Brăila.

Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali vor fi mobilizați pentru asigurarea liniștii și ordinii publice și a siguranței participanților, precum și pentru punerea în aplicare a unor restricții asupra traficului pietonal și auto, după cum urmează:

*traficul autoturismelor va fi restricționat din zona intersecției Șoseaua Buzăului – Aleea de acces în parcul Monument;

*traficul pietonal va fi restricționat din zona sensului giratoriu din parcul Monument până în fața Stadionului Municipal.

De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier și pentru prevenirea accidentelor rutiere.