MANAGERUL RASNOVEANU: INCERC SA VAD DACA POT SA FAC MAI MULT

Managerul Spitalului Judetean Braila, Delia Rasnoveanu, sustine ca este “implicata permanent”, ca si conducator al institutiei amintite si ca daca cineva ar sta cu ea intr-o zi de munca, s-ar convinge ca este foarte ocupata. Ea declara ca semneaza hartii de dimineata si pana la ora 15 si tot nu reuseste sa termine toate documentele care ii sunt aduse.

In contextul in care apar permanent in spatiul public reclamatii si critici cu privire la calitatea serviciilor oferite la Spitalul Judetean, Rasnoveanu a fost intrebata daca ar putea sa faca mai mult, in calitate de manager, astfel incat ca lucrurile sa se imbunatateasca din acest punct de vedere.

Aceasta a raspuns: “Eu implicata sunt permanent; daca veniti sa stati langa mine intr-o zi si vedeti ce fac toata ziua, ar fi foarte simplu sa vedeti cu ce ma ocup. De fapt, ce pot sa fac, singura chestie care pot sa incerc sa o fac este sa vorbesc mai mult cu cei care au probleme… Cine doreste sa vina sa stam de vorba sau sa ma duc eu la ei… asta o sa incerc, sa fac mai mult decat atat, dar in momentul in care ajungi la birou si gasesti masa plina de documente si se face ora 3 si n-ai apucat sa termini tot ce e acolo – pentru ca permanent vin hartii si adrese si de toate si intre timp rezolvi si 70 de probleme, maruntisuri care trebuie rezolvate -, e foarte greu. Dar oricum, incerc sa vad daca pot sa fac mai mult”.