Managerul Spitalului Județean Brăila, după ce un ornament de tencuială lung de peste 1 metru s-a prăbușit de la etajul VI pe copertina de la intrarea în spital: „Nu a rănit pe nimeni, nu sunt probleme deosebite”

Managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila, dr. Delia Râșnoveanu, a declarat presei că nu a existat nicio persoană rănită și „nu sunt probleme deosebite”, în urma prăbușirii unui ornament de tencuială (care avea peste un metru lungime) de la etajul VI al clădirii pe copertina rampei, la intrarea în spital.

Ea a declarat astăzi presei: “O bucată de ornament s-a desprins de pe fațada clădirii și a căzut pe o copertină, în zona unde este rampa veche a spitalului. Clădirea este foarte veche. Bucata care s-a desprins este un ornament foarte vechi, arată ca o grindă în relief. Nu a rănit pe nimeni, nu sunt probleme deosebite”.

Amintim că potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, mr. Ștefan Stoian, echipajul care a venit la fața locului cu autoscara a mai găsit niște ornamente de acest gen care riscau să se prăbușească și le-a desprins de pe clădire.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns