MANGIUREA: DACA SUNTETI IN STRAINATATE SI PLOUA PESTE CASA DVS DIN BRAILA, PLATITI, FIINDCA APA A AJUNS LA CANALIZARE. ALTFEL, APA SE DUCEA LA FUNDATIA CASEI

Directorul Companiei de Utilitati Publice CUP Dunarea, Silviu Mangiurea, considera ca este normal sa fie taxati pentru ploile cazute in Braila chiar si cetatenii care sunt plecati in strainatate in perioadele in care s-au inregistrat precipitatii, daca acestia detin locuinte in orasul nostru. Mangiurea spune ca nu conteaza cat timp esti plecat din tara si daca esti sau nu acasa cand sunt precipitatii – daca ai o casa la Braila si ploua peste ea, esti bun de plata: “Nu conteaza. Apa de ploaie care a cazut pe casa care nu s-a cantonat in curtea cetateanului, ci s-a scurs datorita situatiei din curte, in canalizare, deci a folosit reteaua de canalizare a  municipiului Braila, asa ca are de plata”.

Mangiurea pare sa creada ca noi, brailenii, chiar avem noroc cu CUP Dunarea, fiindca daca n-ar fi reteaua de canalizare a companiei, apa rezultata din ploaia care cade cand suntem plecati in strainatate ar ramane in curte, ar patrunde la fundatia casei si in timp, am ajunge sa ni se darame locuinta: “Daca nu era reteaua de canalizare a municipiului, atunci apa baltea in curte si se ducea la fundatia casei si va afecta casa”.