MARGARIT: PARIU CU PRIMARUL – 20.000 PE STADION SI 2000 IN SALA, LA BASCHET SAU DACA NU, ACCEPTAM CEEA CE SE INTAMPLA SUB MANDATUL LUI!

Costel Margarit, cel care a protestat la inceputul anului 2017 fata de majorarea taxei de salubritate in municipiu, a lansat pe o retea de socializare un apel  adresat brailenilor, invitandu-i sa-si arate la modul clar sustinerea fata de sportul local. Margarit a postat un manifest, in contextul in care sportul brailean “trece prin cea mai mare criza din toate timpurile”, iar “echipele locale de bachet, fotbal si handbal sunt ultimele in clasamentele ligilor in care activeaza, doua dintre ele din lipsa crunta de finantare, fara bugete, in prag de colaps, de desfiintare”.

Braileanul acuza autoritatile locale ca nu se implica in sustinerea sportului local  si ii cheama pe iubitorii sportului sa fie prezenti pe stadion si la Sala Polivalenta – la meciurile ce vor fi sustinute de Dacia Unirea si Cuza Sport in zilele urmatoare -, pentru a arata ca le pasa.

Mai mult, Costel Margarit il provoaca pe primarul Marian Dragomir la un pariu: “Pentru cei care inca mai cred ca Braila mai are o sansa, salvati Manifestul de mai jos pe telefon si distribuiti, tot braileanu’ trebuie informat despre acest <<eveniment>>!
Pariu cu primarul: 20.000 pe stadion si 2.000 in Sala Polivalenta, duminica, ora 17, la baschet sau daca nu, acceptam fara sa comentam ceea ce se intampla sub mandatul lui!
Salvati Manifestul si distribuiti, vineri toata Braila sa vorbeasca despre acest Manifest la locurile de munca, pe strada, tinerii si studentii sa se mobilizeze, Diaspora sa sune acasa pe cei care nu au facebook!
20.000 sau <<stingem lumina>>!
Ti-e frica de intuneric?
Vino la meci!”.