MARIAN DRAGOMIR, CANDIDAT PSD LA PRIMĂRIA BRĂILEI: VĂ ASIGUR CĂ VREAU SĂ LUCRĂM ÎNTR-UN RITM ȘI MAI INTENS ÎN URMĂTORII 4 ANI, DACĂ BRĂILENII NE VOR ACORDA VOTUL LOR

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), care candidează pentru un nou mandat, a transmis astăzi un mesaj către brăileni, la final de campanie electorală.

Dragomir a declarat în cadrul unei conferințe de presă: „A fost o campanie în care noi am continuat să lucrăm la Primărie: am asfaltat, lucrăm la parcări, lucrăm la locuri de joacă, lucrăm la toate celelalte proiecte pe care le avem în derulare în momentul de față și asta vom face și de luni încolo, dacă brăilenii ne vor acorda votul lor.

În data de 27 septembrie brăilenii au de ales între fapte și vorbe, atacuri din partea celorlalți… Faptele sunt la noi, vorbele și atacurile și o campanie care s-a terminat prin atacuri excelează în zona contracandidaților.

În toată această campanie am preferat să vorbesc și să mă refer întotdeauna la mine, la noi și să nu vorbesc despre ceilalți. Am facut o singură excepție, la ultima conferință de presă, pentru că am considerat că atacurile nu au ce căuta într-o campanie din 2020.

Vreau să le mulțumesc brăilenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în acești 4 ani și să vă asigur că vreau să continuăm într-un ritm și mai intens în următorii 4 ani”.