Marian Dragomir: Maine implinesc 41 de ani si cel mai frumos cadou nu este mandatul de primar, ci gandurile bune, increderea acordata

P1100176

Primarul ales al Brailei, Marian Dragomir, a fost prezent astazi la ceremonia de inmanare a certificatelor doveditoare celor care au castigat mandatul de primar  al municipiului si mandatele de consilier municipal sau judetean, la alegerile din 5 iunie. Dragomir a declarat ca va fi un primar deschis dialogului atat cu cetatenii, cat si cu consilierii municipali alaturi de care va lucra in urmatorii 4 ani. Marian Dragomir a mai spus ca maine va implini 41 de ani, iar cel mai frumos cadou nu va fi mandatul de primar, ci gandurile bune ale celor care i-au acordat increderea lor: “Este normal sa incep prin a multumi celor care au avut incredere in mine, in actuala echipa de consilieri municipali si judeteni, dar si celor care ne-au votat si-si pun sperante mari in noi, celor carora trebuie sa le transmitem in urmatorii 4 ani incredere. Incredere ca proiectele pe care ni le-am asumat se transforma in realitate, incredere ca ceea ce-si doresc pentru orasul nostru devine realitate. Maine este o zi deosebita, implinesc 41 de ani si cel mai frumos cadou nu este mandatul de primar, cel mai frumos cadou este reprezentat de gandurile bune, de incredere, de faptele pe care urmeaza sa le facem impreuna, pentru a dovedi inca o data ca orasul nostru este cel care trebuie sa fie promovat la nivel national, Braila cea frumoasa, Braila cu care trebuie sa ne laudam peste tot in tara, Braila care trebuie sa aiba investitii, Braila care trebuie sa aiba locuri de munca bine platite, dar si Braila lucrurilor simple, despre care v-am vorbit in campanie, plecand de la aleile asfaltate si locurile de joaca dintre blocuri, pana la pietele moderne si transportul civilizat si finalizand cu fiecare lucru pe care si-l doresc brailenii. Acesta trebuie sa fie orasul nostru, orasul oamenilor fericiti.

Eu va multumesc mult, sunt convins ca impreuna o sa lucram in folosul acestei comunitati si asa cum am dovedit si in campania electorala, va spun ca sunt un om deschis dialogului, care accepta si semnale din partea mass media, dar si primarul care va merge pe strada, care va sta de vorba cu fiecare brailean, cu fiecare consilier”.