Marian Ion: Mircea Andreev, Iulian Zamfir si Cristian Cibu nu sunt in spatele meu. Am mai multi sustinatori financiari decat cei trei

P1150676

Candidatul independent la Primaria Brailei Marian Ion a declarat inca o data, astazi, ca nu este omul nimanui si ca nu este sprijinit “din umbra” de vreun partid politic. Marian Ion a spus insa ca se asteapta ca in campania electorala, aceasta sa fie una dintre temele principale de atac asupra sa, din partea adversarilor: “Nu sunt omul nimanui, asa cum se incearca sa se sugereze, nu sunt <<sageata>> nimanui si probabil de aici vor aparea atacuri din toate partile”.

Chestionat daca sunt adevarate informatiile potrivit carora principalii sai sustinatori financiari sunt oamenii de afaceri Mircea Andreev, Iulian Zamfir si Cristian Cibu, candidatul independent a raspuns: “Cu Cristi Cibu sunt prieten si am facut ultimele concedii impreuna, Iulian Zamfir e o cunostinta foarte buna si la fel si domnul Mircea Andreev, e o cunostinta foarte buna. Dar nu pot sa spun ca ei sunt <<in spatele meu>>, adica pot sa spun ca nu ei sunt in spatele meu. Pana in momentul acesta, sprijinul lor e prietenesc, ei ma incurajeaza, ma considera o persoana potrivita pentru postul asta”.

Intrebat daca sunt adevarate declaratiile liderului PNTCD Gheorghe Chiru cum ca in spatele sau s-ar afla oameni de afaceri „abonati la banii publici”, Marian Ion a comentat: “Deocamdata, nu am primit niciun leu, adica tot ce am facut la sediul de campanie este facut cu mobilier inchiriat, cu banii din salariu. S-au anuntat mai multi sustinatori financiari decat cei trei pe care i-ati amintit mai inainte. Mult mai multi, adica sunt vreo 10 persoane care s-au anuntat. Unii au tinut sa-si pastreze anonimatul si nu vor sa fie expusi, pentru ca mi-au spus <<nu o facem ca sa fim sprijiniti, nu o facem ca sa castigam ceva, o facem pentru ca noi consideram ca a venit un moment de schimbare>>”.

Intrebat inca o data daca printre acestia sunt oameni de afaceri “abonati la banii publici”, candidatul independent a spus: “Nu, nu mi-am pus niciodata problema asa. Sunt oameni cunoscuti brailenilor, dar probabil ca nu vor sa iasa in fata in povestea asta”.