Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, s-a întâlnit cu primarii liberali brăileni, cu care a discutat despre Programul „Anghel Saligny” și PNRR

Ieri după-amiază s-a aflat într-o vizită în județul Brăila Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, care se ocupă, printre altele, de Programul „Anghel Saligny”.

Președinte PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că Țole a răspuns unei invitații pe care i-a făcut-o personal și „s-a întâlnit cu primarii liberali din județ, pentru a discuta elemente tehnice, de detaliu, legate de implementarea Programului «Anghel Saligny», însă s-au abordat și alte subiecte de interes pentru participanți, precum PNRR.

Intenția mea a fost aceea ce a-i ajuta pe primari să obțină informații amănunțite din surse autorizate, astfel încât să le fie cât mai ușor să realizeze proiectele pentru care au obținut finanțare și totul să se deruleze cât mai rapid. Mi s-a părut o idee mai bună să îl invit la Brăila pe domnul Țole, care s-a arătat foarte deschis în a se întâlni cu primarii și a le da toate informațiile de care au nevoie aceștia, decât să se realizeze o comunicare telefonică sau prin adrese scrise între primării și minister”.