Marioara Nistor: De un an de zile sunt curtata de toate partidele

P1070930

Deputatul brailean Marioara Nistor, recent trecuta de la PP-DD la UNPR, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca are sentimentul datoriei implinite, din punct de vedere al activitatii sale, desfasurate “in slujba cetatenilor”, iar faptul ca “a ales un alt drum politic” nu va schimba situatia. Ea a explicat ca va continua “sa faca politica pentru oameni” si sa le rezolve problemele.

Pe de alta parte, Nistor a precizat ca nu se considera un traseist politic: “Nu consider ca ma inscriu in randul asa-zisilor traseisti politici, deoarece faptul ca am intrat in randul unui partid serios, cu reprezentare guvernamentala, ma determina sa consider ca am facut o alegere buna, care cred ca mi-a reconfirmat munca de pana acum.

Am ales UNPR pentru ca politica pe care o imbratiseaza UNPR este de centru-stanga, politica pe care am imbratisat-o de la inceput,  pentru a fi aproape de oameni. Cu toate ca provin dintr-un mediu de afaceri, sunt mai apropiata de politica de centru-stanga.

De un an de zile sunt curtata de toate partidele. A fost o alegere grea, dar eu consider ca am facut alegerea buna. Toate partidele, inclusiv PSD, mi-au propus sa trec la ele”.

Odata cu trecerea la UNPR, Marioara Nistor a preluat si functia de presedinte interimar al organizatiei judetene UNPR Braila, iar fostul presedinte, deputatul Dorin Petrea, a ramas vicepresedinte la nivel national.