Marți, 1 noiembrie, între orele 9:00 – 15:00, va fi întreruptă furnizarea apei potabile la Hotelul Triumf, la blocurile PAL și Dunacor și la Căminul de bătrâni din zonă

Compania de Utilități Publice (CUP) “Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile marți, 1 noiembrie, între orele 9:00 – 15:00, pentru înlocuirea rețelei de apă aferente hidroforului din subsolul blocului PAL, situat în zona Calea Călărașilor.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici și agenții economici (Hotel Triumf), blocurile:  PAL, Dunacor, Căminul de bătrâni.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit reprezentanții CUP Dunărea.