Marți, 4 iunie, se va întrerupe furnizarea apei pentru mai multe blocuri situate pe Bulevardul Dorobanților și Strada Hipodrom. CUP Dunărea va executa o lucrare la rețeaua de alimentare cu apă

Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile marți 4 iunie, între orele 9:00 – 14:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă la Stația de hidrofor PT 2 Dorobanți.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatori casnici și agenții economici din blocurile situate pe Bulevardul Dorobanților și strada Hipodrom: A13, A15, A16, A17, A18, A19, A20, A21, A22, A23, A24, A25, A26, A27, A30.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat dat publicității de CUP Dunărea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns