MEIROSU, CATRE DRAGNEA: STITI DVS CA TINERII ISI TRIMIT SOTIILE SA SE PROSTITUEZE IN UE SI EI STAU ACASA SI ASTEAPTA BANII?!

Deputatul brailean Emilia Meirosu (Pro Romania, fosta PSD) este indignata de unele dintre afirmatiile facute ieri seara de presedintele PSD, Liviu Dragnea, la o emisiune de televiziune – afirmatii care, in opinia parlamentarului, dovedesc faptul ca Romania este un stat mafiot.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Meirosu intreaba, retoric, ce a facut Dragnea, pentru a opri mafia tigarilor, mafia lemnului, mafia fiscala, mafia cerealelor, mfia din vami, etc: “Ieri, 21.08.2018, dl Dragnea a recunoscut ceea ce romanii de buna-credinta simt si traiesc in fiecare zi: Romania – stat mafiot. Dincolo de gravitatea afirmatiilor pentru politicile publice si pentru politica externa a Romaniei, afirmatia vine de la un om puternic, cu acces la informatii, deci Romania e un stat mafiot.

Va reamintesc faptul ca in 2016, cetatenii acestei tari ne-au votat sa schimbam aceste lucruri. Romania este capusata de mai multe sisteme mafiote. Ce ati facut sa opriti mafia tigarilor, mafia cerealelor, mafia supermarketurilor, mafia fiscala din vami (cu cat a crescut incasarea taxelor in vami?), mafia din cauza careia nu avem autostrazi, mafia traficului de persoane (fetele au ajuns sa fie convinse ca prostitutia in tari din UE le salveaza pe ele si sotii lor!), mafia care a acaparat un oras (Tandarei e ultimul exemplu, sunt multe altele), mafia lemnului, mafia resurselor minerale, etc? Toate acestea se intampla cu complicitatea multor functionari ai statului. In 2013-2014 mi se dadea bon fiscal la orice valoare (chiar si 0, 50 bani pentru o paine, atat costa painea); acum trebuie sa ne uitam chiar si la supermarket pe bon, ca ni se incaseaza alte preturi sau de 2 ori acelasi produs.

Afirmatia dvs este cea mai grava din istoria politicii Romaniei. Cand am auzit afirmatia dvs, m-am gandit ca ati pregatit deja marea batalie! Aceste sisteme au creat starea deplorabila, disolutia moralei acestui neam. Va rog sa sfatuiti dvs profesorii, preotii si parintii cum sa educe tinerii in spiritul muncii, sa ii convinga de faptul ca scoala si munca reprezinta valorile solide ale vietii frumoase. Stiti dvs ca tinerii care invata, invata cu un singur gand: sa plece cat mai departe de Romania, stiti ca tinerii care au preluat cel mai usor model de a castiga bani au ajuns sa-si trimita sotiile sa se prostitueze in UE si ei stau acasa si asteapta banii?! Intelegeti cat de grava este afirmatia dvs, in contextul in care ea nu este urmata de actiune?! Si cum ati putea sa actionati, cand doar ce ati adus si Jandarmeria intr-un conflict inutil! Daca vreti sa va asumati rolul eroic, salvatorul, rezolvati aceste sisteme care sufoca tara, nu aruncati cu noroi!”.