MEIROSU: ORASELE BRAILA, IANCA, INSURATEI SI FAUREI NU AU PRIMIT NICIUN LEU DIN FONDUL DE REZERVA AL GUVERNULUI. TOTUL ESTE LA DISCRETIA LUI DRAGNEA

Deputatul Emilia Meirosu (Pro Romania) considera ca alocarea sumelor de bani pentru dezvoltarea comunitatilor locale, din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitie Guvernului, s-a facut dupa cum a vrut presedintele PSD, Liviu Dragnea, si nu pe niste criterii obiective.

Meirosu are in vedere atat faptul ca judetul Braila a primit o suma foarte mica, in comparatie cu alte judete – mai exact, 1.802. 000 lei, fata de 19.346 000 lei, cat a primit Vasluiul -,  cat si faptul ca niciunul dintre orasele din judetul nostru nu a primit niciun leu, doar unele comune beneficiind de aceste fonduri.

Meirosu a prezentat un grafic pe o retea de socializare si a comentat: “Situatia pe localitati si sumele primite prin HG 977 este prezentata in grafic. Sunt doar 17 comune din 40. Municipiul Braila si cele 3 orase, Ianca, Insuratei si Faurei nu au primit nimic. Poate nu au nevoie?!

Alocarile Guvernului PSD pentru Braila sunt in urma judetului Harghita. Nu am regasit nici criteriile de alocare a sumelor! Totul la discretia lui Dragnea”.