Meniul de care au beneficiat astăzi pacienții Spitalului Județean Brăila, așa cum a fost prezentat presei

Un meniu destul de consistent, care arată bine și s-a dovedit și destul de gustos (în limita mâncării de spital, desigur) –  asta a fost prezentat astăzi presei la Spitalul Județean Brăila,  când ziariștii au solicitat în cadrul unei conferințe de presă să li se arate ce mănâncă pacienții internați în unitatea medicală amintită.

Managerul spitalului, Delia Râșnoveanu, ne-a spus că nu ni se poate permite accesul în bucătărie, dat fiind că acest serviciu este externalizat și este realizat de o firmă privată (Titan Grup), însă a cerut reprezentanților firmei amintite să vină în sala de conferință cu un meniu complet.

Cel care a prezentat meniul de azi a fost Marius Bobotan, director executiv al societății Titan, acesta precizând că ceea ce vedeți în imagini este meniul oferit la circa 3 sferturi dintre pacienți, restul primind un meniu diferit, adaptat anumitor restricții legate de bolile de care suferă persoanele respective:

Articole asemănătoare

Comment

  • Stefania

    14/07/2022

    Asa este! Doar „buzunarul” contează! În rest „mortul” e singurul vinovat! Vinovat ca s-a îmbolnăvit, vinovat ca a apelat la serviciile medicale pentru care a cotizat o viata întreaga, vinovat ca a crezut ca cineva ii va rezolva problema de sănătate, vinovat ca a sperat ca va fi ajutat sa se vindece, vinovat pentru…. tot și pentru toate! Totul se „rezolva” doar când se filmează și ajung vedete in media! Am trecut acum câteva luni cu un membru al familiei printr-un astfel de moment, drept pentru care îmi rezerv dreptul să-i fac „vedete” cu prima ocazie când mie sau oricărui membru al familiei mele i se va încalca dreptul la sănătate, dreptul la viata efectiv!

    Replay

Lasă un răspuns