Mesaj transmis de Gina Anton, la încheierea mandatului de inspector școlar pentru minorități: „M-am străduit să construiesc pentru copiii rromi cei cinci stâlpi ai stimei de sine: «eu vreau, «eu pot», «eu știu», «eu cred», «eu sunt»”

Mesaj de mulțumire, la final de mandat al Ginei Anton, fost inspector școlar pentru minorități, în cadrul ISJ Brăila.

Dat fiind că ieri a fost ultima zi în care a ocupat funcția amintită, Gina Anton a postat aseară pe o rețea de socializare un mesaj în care a transmis câteva gânduri, la încheierea unei etape profesionale în viața sa: „Fiecare început are întotdeauna și un sfârșit! Astăzi (ieri – n.r.) mi-am încheiat activitatea de inspector școlar pentru minorități. Au fost ani frumoși, dar grei, ani în care am construit din suflet, cu multa sudoare un edificiu al educației pentru copiii și tinerii rromi, al respectului, prieteniei și armoniei între toate minoritățile din Brăila.

De mâine îmi reiau activitatea la catedră.

Mulțumesc din suflet pentru colaborare tuturor directorilor de școli! Vă mulțumesc pentru că m-ați sprijinit necondiționat să construiesc pentru copiii rromi cei cinci stâlpi ai stimei de sine cu cele cinci cuvinte magice: eu vreau, eu pot, eu știu, eu cred, eu sunt! Fără dumneavoastră n-aș fi reușit să redau încrederea în sine multor copii și tineri.

Mulțumesc din suflet profesorilor diriginți cu care am colaborat, atunci când venea vorba despre admiterea pe locurile speciale pentru rromi în învățământul liceal și profesional de stat! Fără ajutorul dumneavoastră nu as fi reușit să identific în fiecare an zeci de elevi să opteze pentru aceste locuri!

Vă mulțumesc, vouă, dragi colegi inspectori pentru colaborare și sprijin în desfășurarea tuturor activităților! De la fiecare dintre dumneavoastră am avut câte ceva de învățat!

Pentru mine a fost o onoare sa fiu colegă de birou timp de opt ani de zile cu OMUL care m-a ghidat în activitatea mea de învățătoare pentru obținerea gradelor didactice. Va iubesc, doamna Cati Bonciu!

Mulțumesc colegilor, profesori de limba rromani pentru spiritul de echipă!

Mulțumesc mediatorilor școlari pentru efortul de a menține fiecare copil la școală!

Pe voi, dragi copii și tineri vă îndemn să conștientizați importanța educației, pentru că numai prin EDUCAȚIE veți deveni LIBERI și INDEPENDENȚI!

Vouă, dragi părinți, vă doresc sănătate și putere de muncă, să vă puteți ține copiii la școală! Nu uitați că veți găsi în mine, întotdeauna, un sprijin necondiționat! Nu ezitați să mă contactați când veți simți nevoia! Să auzim numai de bine!”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns