Miercuri, 12 iunie, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe 3 străzi din municipiul Brăila, pentru o lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă

Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că miercuri, 12 iunie, orele 9:00 – 15:00, va întrerupe furnizarea apei potabile, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe strada Școlilor.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi:

*Strada Unirii, între strada Mihai Eminescu și strada Școlilor;

*Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, între strada Mihai Eminescu și Calea Călărașilor;

*Strada Școlilor, între Bulevardul Alexandru Ioan Cuza și Calea Călărașilor.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, transmit reprezentanții CUP Dunărea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns